Golf Fashion Week

The Golf Fashion Week, where Fashion meets Golf

In het tweede jaar van het Alles Over Golf & Lifestyle Event is golfmode zowel  in de aanloop naar als tijdens het evenement het hoofdthema. De Golf Fashion Week is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Sinds het Golf & Lifestyle Event van 2011 word al druk gewerkt aan het in elkaar zetten van deze primeur van de Golf Fashion Week tijdens het alles over Golf & Lifestyle Event.  Zo zijn in het afgelopen jaar tijdens diverse tournooien al een aantal mensen genomineerd voor de Best Dress Awards. Genomineerden zullen de eerste dag van de Fashion Week spelen in het Golf Fashion Week Invitational Toernooi. Op de VIP avond zal de aftrap zijn van de Fashion Shows op de catwalk die start met de Golf Fashion Show Extravaganza. De overige dagen kan genoten kunnen worden van de Golf Fashion Runway Show, de Jumbo Golf Fashion Show en Powerfull Women.

Golf Fashion Week Invitational Toernooi

De Golf Fashion Week start met het Golf Fashion Week Invitational Toernooi. Dit toernooi wordt 5 maart 2012 georganiseerd op Company Club de Hooge Vorssel. Hier zullen genomineerden voor de Best Dressed Awards, de speelsters van de Ladies European Tour en diverse genodigden in een 9-hole parcour tegen elkaar strijden. Alle spelers  verdienen punten op dit sportieve evenement en een Jury zal punten toekennen voor de kleding. Hier zullen een aantal nominaties uit voortkomen. De winnaar zal uiteindelijk tijdens de Golf Fashion Show Extravaganza de  Best Dressed Awards in ontvangst mogen nemen.

Golf Fashion Show Extravaganza

Op vrijdag, tevens de eerste dag van het Alles over Golf & Lifestyle Event, zal door niemand minder dan Addy van den Krommenacker, wereldberoemd modeontwerper, de Golf Fashion Show Extravaganza officieel worden geopend. Hierna kunnen de bezoekers zich vergapen aan de mooiste golfmode van merken als Golfjunkie, Ian Poulter, Poodle, Pin High Golfwear, Cutter & Buck, Ogio en alle merken die te koop zijn bij Jumbo Golfwereld. Het wordt een waar golffashion feestje!  Tijdens deze VIP avond zal uiteindelijk ook de winnaar bekend worden gemaakt van de deelnemers aan de Golf Fashion Week Invitational Tournooi in de Best Dressed Awards.

Golf Fashion Runway Show

Tijdens het hele evenement zullen er diverse (golf) fashion shows te zien zijn.  De bezoekers zullen dagelijks verrast worden op de Golf Fashion Runway Show en de Jumbo Golf Fashion Show. Verder raden wij de bezoekers zeker aan een bezoek te brengen aan de modeshows die worden georganiseerd door het modetalent van het Koning Willem 1 College ‘Powerfull Woman’.

Golf Fashion Week Loterij

Tijdens het Alles over Golf & Lifestyle Event zijn loten te kopen waar diverse prijzen voor te winnen zijn maar onze hoofdprijs zal naar verwachting de reden zijn waar elke vrouw een lot voor wil hebben. De winnaar van de loterij zal namenlijk met een echte op maat gemaakte jurk van  Addy van den Krommenacker naar huis gaan. Uiteraard draait het niet alleen om het winnen van de jurk, de opbrengst van de loterij zal uiteindelijk naar Pink Ribbon. De loten zullen worden verkocht voor € 5 per stuk.

Dus voor slechts € 5 maakt u kans op een echte Addy jurk  EN ….u steunt een goed doel!

Activiteiten en aanvullende informatie Golf Fashion Week

- Golf Fashion Week Invitational Toernooi

- Best dressed awards

- Golf Fashion Show Extravaganza

- Addy van den Krommenacker opent Golf Fashion Runway Extravaganza!

- Jumbo Golf Fashion Show

- Golf Fashion Runway Show

- Modeshow Koning Willem 1 College ‘Powerfull Woman’