Golf voor Gehandicapten Plein

Nieuw: Golf voor Gehandicapten Plein

De organisatie van het Alles over Golf & Lifestyle Event 2012 heeft weer een primeur. Een speciale plek op het evenement waar mensen met een beperking in contact kunnen komen met alle facetten van de Golfsport.
De golfsport leent zich uitermate goed om weer een sportieve uitdaging te creëren in uw leven.

Op het plein  staat o.a. de Stichting Golf voor Gehandicapten (gvoorg.nl). Zij zullen u bekend maken met alle mogelijkheden die de golfsport biedt. Een plein vol inspiratie, interactie en informatie.

“Golfen, het is niet alleen goed voor mijn geest en lichaam, maar ik geniet ook van de natuur en de omgeving. Het is een sport dat ik nog steeds kan doen met zowel mijn vrienden als met mijn vrouw. Als ik golf, dan vergeet ik even alles!”

Activiteiten op het plein 

  • krijg gratis les van golfpro’s die gespecialiseerd zijn in het les geven aan mensen met een beperking
  • probeer de paragolfer uit (specifiek voor golf uitgeruste rolstoel)
  • geniet van de mooie en spectaculaire trickshows, doe de Diamond Putt en laat u inspireren door alle mooie artikelen en de nieuwste trends

Het Alles over Golf & Lifestyle Event zet zich graag in de golfsport te promoten onder mensen met een beperking. Daarom is de toegang voor iemand met een beperking gratis!

Om dit plein mogelijk te maken zijn wij op zoek naar partners en vrienden van dit bijzondere initiatief. Er zijn diverse mogelijkheden om dit plein te steunen. U kunt vriend of partner worden van het plein. Klik hier voor het inschrijfformulier.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Anoeska Hagenstein 06-39699110 of Femke Willems 06-52498568. U kunt ook een email sturen naar

VRIENDEN van het Golf voor Gehandicapten Plein