Mobile Spa van de Zwaluwhoeve op het Alles over Golf & Lifestyle Event

Het evenement voor golfliefhebbers en luxe levensgenieters

Vrijdag 9 Maart opent het Alles Over Golf & Lifestyle Event zijn deuren. Deze dag staat al volop in het teken van prachtige shows, luxe artikelen, heerlijke hapjes & fantastische bezienswaardigheden. Dankzij de Zwaluwhoeve kan daar nog een relaxte behandeling aan toegevoegd worden. Iedereen die vrijdag 9 Maart het Alles over Golf & Lifestyle Event bezoekt maakt kans op 1 van de heerlijke behandelingen die de Zwaluwhoeve biedt.

Speciaal voor de bezoekers van de eerste dag van het Alles over Golf & Lifestyle Event zal de Zwaluwhoeve bij de ingang van de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch met een mobiel wellnesscenter aanwezig zijn. Op vertoon van het toegangskaartje kan worden ingeschreven voor een heerlijke voetmassage, een nek- en schoudermassage en een nagelstyliste voorziet de nagels met alle liefde van een prachtig kleurtje.

Of u nou geëntertaind of vertroeteld wilt worden, kans wilt maken op een diamant, wilt genieten van een golf trickshow, een jurk van Addy van de Krommenacker wilt winnen, een fantastische Fashionshow op golfgebied wilt meemaken, de Ladies European Tour dames wilt ontmoeten of gewoon het nieuwste op golfgebied wilt zien en uitproberen, het is allemaal mogelijk tijdens het luxe Alles over Golf & Lifestyle Event.

Het alles over Golf & Lifestyle Event 2012 Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Vrijdag 9 maart 2012        10:30 uur  t/m 21:30 uur
Zaterdag 10 maart 2012   10:30 uur t/m 18:00 uur
Zondag 11 maart 2012      10:30 uur t/m 18:00 uur