Editie 2011

Editie 2011

Eerste Alles over Golf & Lifestyle Event groot succes

De eerste editie van het Alles over Golf en Lifestyle Event was een groot succes. Met 83 standhouders, in totaal 3.924 bezoekers en heel veel positieve reacties wordt het Alles over Golf & Lifestyle Event beslist een jaarlijks terugkerend evenement.

Het Alles over Golf & Lifestyle Event stond geheel in het teken van golf en lifestyle, met de nieuwste trends en ontwikkelingen en een breed aanbod in hoogwaardige producten, diensten en services.

 

Beginnende en gevorderde golfers
De organisatie had een activiteitenprogramma samengesteld dat geschikt was voor beginnende en (ver)gevorderde golfers. Zo waren er spectaculaire trickshows van David Edwards, clinics, masterclasses, fashion shows en presentaties door golfpro’s.

Uniek was de kans om, bij winst in de Diamond Putt wedstrijd, met een diamant naar huis te gaan. In totaal waren er uiteindelijk 18 finalisten bij de Diamond Putt. In de finale sloeg winnaar Laurens Hanckman van Golf Parc Almkreek wederom een Hole in One. In totaal werd met de Diamond Putt wedstrijd € 1.550 opgehaald voor Pink Ribbon.

De Longest Drive Competion, verzorgd door Krank, is, met een lengte van 263 yards, gewonnen door Erik Bender.

Lifestyle
Het Alles over Golf & Lifestyle Event bood daarnaast informatie en inspiratie op het gebied van lifestyle. Er was een breed aanbod in luxe artikelen voor de inrichting van tuin en huis. Bezoekers konden de heerlijkste wijnen en whisky’s proeven, informatie vinden over een tweede huis in het buitenland of zich oriënteren op een luxe vakantie, met of zonder golfen.
 

Pret voor kinderen
Onder leiding van Elliot van der Veeke (coach van het jaar) konden daarnaast kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar in de Kids Fun Factory allerlei activiteiten doen waardoor ze spelenderwijs in contact kwamen met de golfsport.

Volgend jaar
Volgend jaar verwacht de organisatie een groei in het aantal standhouders en in april maken zij de datum bekend van het Alles over Golf & Lifestyle Event 2012.

Enkele reacties van de bezoekers:
Een schot in de roos! – De heer van Heuckelum
Geslaagde combinatie van Lifestyle en Golf­ – Mevrouw Vorstenbosch
Dit event bezorgt mij een aangenaam gevoel – De heer Hendriks
Het event heeft mij zeer verrast. Voor herhaling vatbaar, voor jong en oud – De heer Boonen
Avontuur en sportieve verwennerij in Brabant – De heer Bout
Leuk, leerzaam, gevarieerd­ – Mevrouw Ooijen
Zeer innovatief evenement – Mevrouw Douma