Beursacties

Beursacties
Tijdens uw bezoek aan de beurs kunt u rekenen op vele speciale aanbiedingen van exposanten, waardoor u uw entreeprijs als snel “terugverdient”.
 
Hier vindt u een overzicht van de beursacties van de aankomende editie. Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd. Bekijkt u daarom regelmatig deze pagina voor de meest actuele informatie! Wijzigingen voorbehouden.

Golfjunkie 
Voor zowel dames als heren: twee polo’s naar keuze voor 75,00 euro.   

MASA Nederland
Tijdens de Golf en Lifestyle beurs heeft MASA een korting op de Costa Blanca woning oriëntatietrips. Normaliter betaalt men voor een vierdaagse trip inclusief, tickets, hotel, maaltijden en begeleiding ter plekke € 245,- per persoon.
Indien men tijdens de beurs besluit om deel te nemen aan een persoonlijke trip betaalt men voor een trip, welke plaats vindt in maart of april, slechts € 150,- per persoon.
MASA is actief met woningverkoop aan de Costa Blanca sedert 1981 en heeft een ruim aanbod van nieuwbouw en bestaande woningen al dan niet aan een golfbaan gelegen. Door onze persoonlijke begeleiding van A tot Z onderscheiden we ons van andere aanbieders op de markt.

GolfPlus
Iedereen die tijdens de beursdagen lid wordt van GolfPlus krijgt een goodie-bag met diverse “golf” voordelen en aanbiedingen t.w.v. € 175, -. De Goodie-bag zelf  is een handige golfschoenentas !

Beginnen met golf: Aanbieding Introductiecursus  – Golf Parc de Pettelaar
Golf Parc de Pettelaar heeft een aantrekkelijke aanbieding om te beginnen met golf te prolongeren. U kunt inschrijven voor een pakket van vier lessen van een uur voor een bedrag van Euro 50,00 per persoon. De lessen worden gegeven in groepen van vier personen. De prijs is inclusief gebruik van leenmateriaal. Bezoek hun stand en vraag naar de mogelijkheden.

Entreegeld van de beurs retour bij aanschaf Golf Fee Card
Golfspelers krijgen met de internationale Golf Fee Card 20 tot 50% korting op de aankoop van hun greenfee in meer dan 120 landen. Meer dan 6200 golfbanen en golfresorts zijn aangesloten. Middels een handig boekwerk, het internet en via de mobiele telefoon kunt u wereldwijd de aangesloten banen terugvinden. Daarnaast biedt de kaart korting op hotels en autoverhuurbedrijven.

Golf4iedereen – Beursactie Win 1 week gratis verblijf in Frankrijk – Loiredal Gîtes L’Isle
Breng een bezoek aan de stand van Golf4iedereen en maak kans op een week gratis verblijf in Frankrijk. In de directe omgeving van L’Isle liggen meerdere golfbanen, zoals de banen van Golf d’Avrillé, Golf Club d’Angers en Golf de Baugé. Deze laatste is slechts 10 km hier vandaan, maar als je wilt kun je iedere dag andere holes uitproberen en lekker lunchen op de prachtige terreinen.

Golf-In – De eerste les SwingModel is inclusief 1 jaar lidmaatschap van swingmodel.com
De eerste les SwingModel is inclusief 1 jaar lidmaatschap van swingmodel.com. Normaal kost dit € 99,00 incl. BTW. Voor iedereen die intekent op de beurs in de stand van SwingModel academy/Golf-in geldt een speciale prijs van € 79,00 incl. BTW. SwingModel: Het enige systeem dat u vertelt hoe u moet swingen! Een must voor elke golfer!

Regent Beveiligingen BV – Doe mee aan de prijsvraag en ontvang 10% korting
Op de stand van Regent Beveiligingen kunt u kortingsbon krijgen van 10% als u antwoord geeft op de prijsvraag. Daarnaast lichten zij u graag in over de preventie van uw woning of uw bedrijf.

 

Floortec – Beursactie 10% korting
10% korting op de uitvoeringsprijs van schuren van houten vloeren en slijpen van marmer. Bij aanschaf van een houten vloer van minimaal 40 m2 gratis standaard ondervloer en afdeklijsten.