Vervoer

Vervoer

1. Per auto
2. Parkeren
3. Per openbaar vervoer

1. Per auto
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A-2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk- ’s-Hertogenobosch-Noord Centrum aan en volg de verwijzing Brabanthallen. Neem hier afslag ’s-Hertogenbosch Centrum- Maaspoort- Brabanthallen en ga hier links naar de Maaspoortweg. Volg deze weg tot de Zandzuigerstraat, op de Zandzuigerstraat links afslaan naar de Diezekade en u bent gearriveerd.

A-2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij afslag ’s-Hertogenbosch Centrum rechts aan richting Tilburg Centrum- ring ’s-Hertogenbosch-West. Bij begin bebouwde kom ’s-Hertogenbosch verder de Vughterweg op.  Op de Vughterweg links aanhouden naar Wilhelminaplein, na 763 meter de tweede rotonde naar de Oranje Nassaulaan en  op de Brugplein na 700 meter links afslaan naar de Boschdijkstraat. Ga op de Boschdijkstraat na 200 meter rechts de Veemarktweg op. Op de Veemarktweg na 500 meter afslaan naar de Diezekade en u bent gearriveerd.

A-2 vanuit Nijmegen
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch- Heesch- Oss op de A-59. Volg hier de afslag Rosmalen- Berlicum- ’s-Hertogenbosch Centrum en P+R Transferium. Bovenaan rechts afslaan naar de Graafsebaan. Houd hier de verwijzing ’s-Hertogenbosch aan op de Stadionlaan. Neem hier na 129 meter de eerste afslag op de rotonde naar de Stadionlaan. Op de Stadionlaan na 605 meter rechts aanhouden. Op de Bruistensingel na 370 meter links afslaan en op de Zandzuigerstraat links afslaan naar de Diezekade en u bent gearriveerd.

2. Parkeren
Indien het parkeerterrein rondom Brabanthallen vol staat, dient u bij het verlaten van het parkeerterrein rekening mee te houden dat dit enige tijd kan duren. We willen u vragen om begrip voor deze situatie. 
Parkeren invaliden
Op het terrein van Brabanthallen zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd.
Parkeertarieven
Het parkeerterrein van Brabanthallen is voorzien van een parkeersysteem waarvan de inrijdslagbomen automatisch opengaan. U kunt binnen in de entreehal een uitrijkaart kopen. Bij de meeste beurzen wordt dit systeem gebruikt. Bij concerten en evenementen waarbij een vast aanvangstijdstip geldt, zal veelal vooraf dienen te worden afgerekend bij het parkeerpersoneel. Dit zal dan met borden op het terrein duidelijk worden aangegeven.
Overzicht parkeertarieven:
- Evenementen, publieks- en vakbeurzen € 8,- (via parkeersysteem, in entreehal parkeerkaart kopen)

3. Per openbaar vervoer
Per trein
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ’s-Hertogenbosch Centraal station. U bereikt de Brabanthallen vanaf het Centraal Station te voet ongeveer in 15 minuten. U dient daarbij de stationsuitgang “Brabanthallen” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen.
Overigens is het ook mogelijk om vanaf ‘s-Hertogenbosch CS met de OV-fiets naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch te komen. Meer informatie hieromtrent kunt u vinden op www.ov-fiets.nl.

Per bus
Helaas is Brabanthallen ’s-Hertogenbosch niet te bereiken per bus.

Per taxi
Indien u wenst, kunt u gebruik maken van de treintaxi. Op het station kunt u deze direct bestellen. Wilt u gebruik maken van een gewone taxi, dan kunt u onderstaande telefoonnummers bellen. 

Taxi Centrale ‘s-Hertogenbosch 073-6145444
Vervoerservice Van Driel B.V. 073-5033333
Hein Tax 06-14725296
AAA Voordeel Taxi 073-6330000
James Drivers Service Taxi B.V. 073-5220643
1taxi.nu 073-5030500
073 Taxi 073-8504857