Nieuws

Nieuws

Een onvergetelijke dag voor uw kinderen op het Alles over Golf & Lifestyle Event

Uw kind(eren) meenemen naar het Alles over Golf & Lifestyle Event? Vooral doen! Wij hebben een speciale ruimte ingericht als fun factory. Onder leiding van Elliot van der Veeke (coach van het jaar) kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar hier allerlei activiteiten doen waardoor ze spelenderwijs in contact komen met de golfsport. Kunt u zich bijvoorbeeld een beeld vormen van olifant putten, bulls eye chippen of SNAG golf? Kijk eens op de website www.juniorgolf.nl en dan weet u al snel zeker dat u uw kind(eren) mee wilt nemen naar het Alles over Golf & Lifestyle Event van 18 t/m 20 februari in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Overigens kunnen kinderen ook meedoen aan een kleurwedstrijd en kans maken op een echte Jaxx Junior Tas. Voor meer informatie: https://allesovergolfenlifestyleevent.nl/

Activiteiten op de beurs

Masterclasses van Freestyle Golfer Eric Jansen
Ook van Nederlandse bodem is talent te zien op het Alles over Golf & Lifestyle Event. Elke dag zal Eric Jansen zijn kunsten vertonen. Eric Jansen is professioneel ‘golfjuggler’. Hij is gespecialiseerd in het hooghouden van een golfballetje met een golfclub. Dat klinkt heel simpel, maar wacht maar tot u het ziet en ervaart.

 

 

Onvergetelijke Trickshow van David Edwards
Alle dagen van het evenement zal Edwards een trick show verzorgen dat zowel bij beginnende als (ver)gevorderde golfers de nodige emoties zal losmaken en de oh’s en ah’s zullen dan ook niet van de lucht zijn. Edwards staat bekend om zijn ongelofelijke ‘trick-shots’ en zijn wervelende show. Zelfs onder zijn collega’s is hij een graag geziene gast. Bij de laatste Ryder Cup heeft hij ook zijn kunsten aan een groot en enthousiast publiek vertoond. Edwards is wereldrecordhouder met zijn beroemde Scissor Hands shots, waarbij hij 310 ballen wegslaat in minder dan drie minuten tijd. Nog nooit eerder kon het Nederlandse publiek zich op een evenement vergapen aan de behendigheid van deze oud European Tour speler. Alleen zijn komst is al een reden voor een bezoek aan dit mooie evenement.

De Diamond Putt – Golfen om een diamant!
Het is al zo vaak beweerd: het putten is het meest belangrijke onderdeel van het golfspel. Op de golfbaan kunt u een flink aantal slagen per ronde winnen met goed putten. Op het Alles over Golf & Lifestyle Event kunt u niet uw handicap verlagen, maar maakt u kans op een ware diamant. Iedere bezoeker mag een hole in one proberen te putten op de putting lane van 35 meter lang. De winnaar krijgt een diamant ter waarde van meer dan € 3.000.

Elke dag een Long Drive Challenge….
Long hitters kunnen hun hart ophalen! Het Krank Golf Long Drive Team verzorgt elke dag een Long Drive Challenge. Hier kunt u uw long drive kunsten meten met andere hard hitters en proberen de begeerlijke dagprijzen in de wacht te slepen. Krank Golf staat bekend om de ongekende prestaties van zijn drivers. En u als bezoeker kan de power van deze clubs ook zelf gaan ervaren. Misschien juist wel voor degenen die minder ver slaan erg interessant. Meer informatie over Krank Golf Netherlands is te vinden op: www.krankgolf.nl.

Fashion show
Elke dag vinden er modeshows plaats van de diverse bekenden merken waaronder: Golfjunkie, Rönisch en Ian Poulter Design.

 

 

 

==================================================================

==================================================================


Brabanthallen krijgt nieuw golfevenement
DEN BOSCH – In de Brabanthallen in Den Bosch wordt van 18 tot en met 20 februari 2011 een nieuwe groot evenemnt georganiseerd voor de golfliefhebber: Golf & Lifestyle Event. De organisatie verwacht met een breed aanbod van alles wat met golf en de daarbij horende levensstijl te maken heeft 15.000 bezoekers te trekken. Golf is in Brabant een zeer populaire sport. De provincie telt de meeste golfbanen.

Bron: Brabants Dagblad