Activiteiten

Activiteiten op de beurs

Masterclasses van Freestyle Golfer Eric Jansen
Ook van Nederlandse bodem is talent te zien op het Alles over Golf & Lifestyle Event. Elke dag zal Eric Jansen zijn kunsten vertonen. Eric Jansen is professioneel ‘golfjuggler’. Hij is gespecialiseerd in het hooghouden van een golfballetje met een golfclub. Dat klinkt heel simpel, maar wacht maar tot u het ziet en ervaart.

 

 

Onvergetelijke Trickshow van David Edwards
Alle dagen van het evenement zal Edwards een trick show verzorgen dat zowel bij beginnende als (ver)gevorderde golfers de nodige emoties zal losmaken en de oh’s en ah’s zullen dan ook niet van de lucht zijn. Edwards staat bekend om zijn ongelofelijke ‘trick-shots’ en zijn wervelende show. Zelfs onder zijn collega’s is hij een graag geziene gast. Bij de laatste Ryder Cup heeft hij ook zijn kunsten aan een groot en enthousiast publiek vertoond. Edwards is wereldrecordhouder met zijn beroemde Scissor Hands shots, waarbij hij 310 ballen wegslaat in minder dan drie minuten tijd. Nog nooit eerder kon het Nederlandse publiek zich op een evenement vergapen aan de behendigheid van deze oud European Tour speler. Alleen zijn komst is al een reden voor een bezoek aan dit mooie evenement.

De Diamond Putt  – Golfen om een diamant!
Het is al zo vaak beweerd: het putten is het meest belangrijke onderdeel van het golfspel. Op de golfbaan kunt u een flink aantal slagen per ronde winnen met goed putten. Op het Alles over Golf & Lifestyle Event kunt u niet uw handicap verlagen, maar maakt u kans op een ware diamant. Iedere bezoeker mag een hole in one proberen te putten op de putting lane van  35 meter lang. De winnaar krijgt een diamant ter waarde van meer dan € 3.000.

Elke dag een Long Drive Challenge….
Long hitters kunnen hun hart ophalen! Het Krank Golf Long Drive Team verzorgt elke dag een Long Drive Challenge. Hier kunt u uw long drive kunsten meten met andere hard hitters en proberen de begeerlijke dagprijzen in de wacht te slepen. Krank Golf staat bekend om de ongekende prestaties van zijn drivers. En u als bezoeker kan de power van deze clubs ook zelf gaan ervaren. Misschien juist wel voor degenen die minder ver slaan erg interessant. Meer informatie over Krank Golf Netherlands is te vinden op: www.krankgolf.nl.

Fashion show
Elke dag wordt u de mooiste golfkleding getoond tijdens de fashion shows. Onze modellen tonen de kleding van onder meer de merken Golfjunkie, Rönisch en Ian Poulter Design. Niet de minste merken. Na de shows kunt u langs de shops om de nieuwste modellen te passen en misschien wel gelijk uw slag te slaan.

 

 Golf voor kinderen – Elliot van der Veeke supported by NGF
Voor uw kind of kinderen wordt een bezoek aan Alles over Golf & Lifestyle een gegarandeerd succes. Of uw kind nog niet golft of wel, gevorderd of nog beginnend, het maakt niet uit. Een bezoek aan de Kids Fun Factory van Elliot van der Veeke is een feest. Bulls eye chippen, olifant putten en het dartbord zijn maar enkele voorbeelden van de leuke golfspellen. De Kids Fun Factory wordt mogelijk gemaakt door de NGF. www.juniorgolf.nl

 

Troubadour Eduard Hagenstein
Tussen de vele shows, masterclasses en het shoppen in is het goed toeven op één van de terrassen. Met het optreden van troubadour Eduard Hagenstein wordt uw verblijf alleen maar plezieriger. Nederlandstalige muziek, Engelstalige ballads en luistermuziek. En als u er om vraagt speelt hij vast en zeker zijn twee golfsongs, ‘Een chippie, putje parretje’ en ‘Wat is je handicap’ http://www.eduardhagenstein.nl/

 

Masterclass “STOP SLICEN!”
Al jaren last van die vervelende ballen naar rechts? Binnen 10 minuten lossen wij niet alleen uw probleem op, u begrijpt ook direct waarom u een slice slaat en hoe u dat voortaan voorkomt.

 

Put Zone – Putt ook eens met de putter die Joost Luiten gebruikt!
Tijdens het Event zullen instructeurs van Yes!Golf aanwezig zijn en de vier basisprincipes van Harold Swash’s puttingfilosofie uit de doeken te doen. Het aanwezige publiek kan ook direct praktisch aan de slag om – al dan niet onder begeleiding – de verbeterde puttingstroke uit te proberen op de green met de nieuwste Yes! putters. Ook kunnen alle trainingsmaterialen uitgebreid worden getest. Een unieke gelegenheid om de tourervaring van het merk aan den lijve te ondervinden. Putt ook eens met de putter die Joost Luiten gebruikt!!! Ook kan ter plekke een putter worden aangemeten. De lengte en de lie kunnen worden bepaald en u kunt ervaren wat shaft weighing precies betekent en wat een verschil dat maakt in precisie en controle.

 

Masterclass in 5 stappen beter golfen – Learn Golf
Leonard Smit van Learn Golf zal demonstraties geven over hoe u in 5 stappen beter kunt leren golfen. In deze unieke cursus leert u om onder alle omstandigheden beter te leren presteren. Door betere keuzes te maken en beter te denken, zullen de scores aanzienlijk dalen.

Drie dagen lang tips & tricks van de golfpro’s de Pettelaar
De golfpro’s van Golfparc de Pettelaar verzorgen tijdens het Alles over Golf & Lifestyle Event alle drie de dagen gratis lessen met de meest interessante tips & tricks en quick fix van swing problemen. Of dat nog niet genoeg is… Golfparc de Pettelaar heeft ook nog een beursaanbieding: vier introductielessen voor maar € 50 per persoon in een groepje van vier. Dat is maar € 12,50 per les! Kom naar het Alles over Golf & Lifestyle Event en maak kennis met de golfpro’s van de Pettelaar. Mark, Dennis, Leo, Toine, Bronno, Mark en Piet verwelkomen u graag.


Workshop: ‘Leer enige krachtige tools van Tiger Woods en Jack Nicklaus’
Presteren, vreugd en leren gaan hand in hand. Wilt u vandaag iets leren van het slimme golfspel van de geweldigste golfers van de wereld Tiger Woods en Jack Nicklaus? Hoe zou u het vinden als u wat u leert op de juiste manier kunt gaan trainen en uw golfspel – zonder uw techniek aan te passen – voor altijd aanzienlijk kunt gaan verbeteren? Denk er eens even aan hoe goed u zich zult voelen als uw golfspel en uw golfhouding op de golfbaan echt optimaler zouden zijn? Wilt u groeien als golfer? Kom dan naar deze mini workshop en ontvang een paar zeer krachtige tools.