Free Publicity

Benut de mogelijkheden voor free publicity via Alles over Golf & Lifestyle

Het Alles over Golf & Lifestyle Event heeft een sterke en gerichte bezoekerscampagne. Via onze mediapartners bereiken wij onze en uw doelgroep en daarmee duizenden potentiële bezoekers.

Het succes van een consumentenbeurs hangt onder andere af van de mate waarin deelnemers elkaar en deelnemers en organisator elkaar versterken. Onze bezoekers zijn uw bezoekers en onze campagne is uw campagne.

Uw activiteiten kunnen het succes van de beurs vergroten.
Door extra aandacht te geven aan het evenement en uw deelname daarin in uw media uitingen, op uw website en nieuwsbrieven bereiken we samen meer potentiële bezoekers.

Via onze mediacampagne bereikt u een veel grotere doelgroep
Uw nieuws kan meeliften met onze mediacampagne. Indien u nieuws heeft dat interessant is voor onze gezamenlijke doelgroep, is het een mogelijkheid deze op te nemen in onze bezoekerscampagne.

Stuur uw nieuws naar ons
Wij vragen u dan ook uw nieuws naar ons toe te sturen. U kunt dat doen naar

Uw nieuws in onze campagne
• E-mailnieuwsbrieven
Wij versturen geregeld nieuwsbrieven en mailings naar onze uitgebreide database. Daarin nemen we interessant nieuws van onze deelnemers op.
• Persberichten
Periodiek stellen wij persberichten op met vermelding van de belangrijkste triggers (redenen om het evenement te bezoeken). Uw nieuws kan een dergelijke trigger zijn. Indien uw nieuws dusdanig interessant is, nemen we dit op in een persbericht. Maximale exposure voor uw nieuws!
• Exposure via onze websites
Op onze websites besteden wij veel aandacht aan de beurs en aan onze deelnemers. Uw nieuws kan hier opgenomen worden en onder de aandacht gebracht worden van de vele online bezoekers.
• Redactionele artikelen
Met veel van onze mediapartners hebben we afspraken gemaakt over beursspecials en advertorials. Ook daarin is volop ruimte voor nieuws van onze deelnemers.

Nieuws gaat over:
• Innovaties (nieuwe producten, unieke diensten)
• Beursaanbiedingen (kortingsacties en te winnen prijzen)
• Activiteiten (shows, masterclasses, wedstrijden)
U moet er dus wel wat mee doen op het evenement zelf!

Stuur dus uw nieuws

Hoe verhoogt u de kans dat uw nieuws wordt gebruikt?
Waarschijnlijk krijgen we meer exposantennieuws dan we kunnen gebruiken en plaatsen. Alleen het meest interessante nieuws kan mee in onze campagne.

 
Voor u drie tips voor het vergroten van de kans dat uw nieuws wordt gebruikt:
Tip 1:
Maak het voor de bezoeker interessant!
Kruip in de huid van de klant en maakt het nieuws voor hem/haar interessant. Dat u
75 jaar bestaat en dat viert laat de bezoeker koud. Dat u 75 jaar bestaat en dat viert met kortingen voor de beursbezoeker is wél interessant.

Tip 2: Kort en bondig
Veel van het nieuws wordt online geplaatst en dient kort en bondig te zijn. Als u uw nieuws kort en krachtig aanlevert, zullen wij het sneller gebruiken.

Tip 3: Foto’s
Stuur foto’s mee met uw nieuws. Graag als apart bestand en het liefst in printkwaliteit (300 dpi) en als .eps, .gif of .jpg. Als u niet zeker bent of u aan deze voorwaarden voldoet: toch opsturen. Samen komen we er altijd uit.

Voor uw vragen kunt u terecht bij

Anoeska Hagenstein of Femke Willems