BDA Nunspeet

2e Best Dressed Award Nunspeet

Olga Commandeur heeft op Het Rijk van Nunspeet tijdens het eerste AJ Foundation Armenië Golftoernooi door Aristakes een ‘Best Dressed Award’ gewonnen.
Zanger en entertainer Aristakes is al ruim dertig jaar de Nederlandse Neil Diamond en had eerder in juli een fantastisch deelnemersveld verzameld – met meer dan vijftig amateurs en veel bekende Nederlanders, die allen een Caddie Bar (de nieuwe golfenergiereep) ontvingen.

Qua kleding zag ik een variatie van saaie outfits, klassieke golfkleding en modieuze uitschieters. 

Oud-atlete Olga Commandeur, bekend als presentatrice van het tv-programma ‘Nederland in Beweging!’, droeg een trendy zwarte outfit met paarse accenten. Als winnaar van de Best Dressed Award kreeg ze een zeer modieus paars vest van Peak Performance.

Marianne de Jong won een Ogio-tas voor haar hippe geruite broek met wit-zilveren golfschoenen. Edwin van der Plas won een polo and spencer set van Peak Performance; hij droeg een super coole outfit waar de geruite Golfjunkie-broek met een zeer aparte bruin-zilveren riem de doorslag gaf. 

Dit was de tweede van in negen Best Dressed Award. De negen Best Dressed Awards zijn een onderdeel van Den Bosch Golf Fashion Week. De winnaars hiervan worden uitgenodigd voor de Golf Fashion Week Invitational op 6 maart 2012. Voor meer informatie https://allesovergolfenlifestyleevent.nl/ of e-mail .  

Het benefiettoernooi voor Armenië met een veiling en loterij bracht 16.500 euro op. 

Reacties:  / Twitter.
Foto: Olga Commandeur en Aristakes
Door GOLF Weekly’s Fashion & Style-redacteur Auke Hempenius