Nieuws

Laatste Nieuws van het Alles over Golf & Lifestyle Event


De winnaars van de prijsvraag uit De Nederlandse Golfkrant zijn:   

 

 

Nr.  Naam
1 Rien Muijs
2 Frits van Hooy
3 Ben Niesink
4 Ada Pendavingh 
5 Els Donners

Kids Zone – Kids Fun Factory

De organisatie van Alles over Golf & Lifestyle Event vindt het belangrijk dat kinderen sporten. De Kids Zone is daarom een perfecte plek om uw kind kennis te laten maken met de facetten van de golfsport. Hier worden verschillende activiteiten gehouden die aan het kind gerelateerd zijn . Deze activiteiten worden op een speelse manier aangeboden. Uiteraard is de Kids Zone ook toegankelijk voor kinderen die al golfen. Uw kind zal in de Kids Zone veel plezier beleven en tegelijkertijd de basistechnieken van golf leren. De Kids Zone wordt mede mogelijk gemaakt door Elliot van der Veeke van Junior Golf en de Kids Fun Factory.

_______________________________________________________________

Nieuw: Golf voor Gehandicapten Plein

De organisatie van Alles over Golf & Lifestyle Event 2012 wil dit jaar voor het eerst een plek op de beurs creëren waar gehandicapten (mensen met een beperking) in contact kunnen komen met alle facetten van de Golfsport. De golfsport leent zich uitermate goed om weer een sportieve uitdaging te creëren in hun leven.

Op het plein worden ze ontvangen door de Stichting Golf voor Gehandicapten (gvoorg.nl). Zij zullen deze doelgroep bekend maken met alle mogelijkheden die de golfsport biedt. Een plein vol inspiratie, interactie en informatie.

Pieter Roodenburgh“Golfen, het is niet alleen goed voor mijn geest en lichaam, maar ik geniet ook van de natuur en de omgeving. Het is een sport wat ik nog steeds kan doen met zowel mijn vrienden als met mijn vrouw. Als ik golf, dan vergeet ik even alles!”

Activiteiten op het plein

  • Ze kunnen gratis les krijgen van Golfpro’s die gespecialiseerd zijn in het les geven aan mensen met een beperking.
  • Ze kunnen zowel het Putten uitproberen als een golfbal slaan op de driving range.
  • Ze kunnen een handicart uitproberen.
  • Zij kunnen informatie krijgen over allerlei gebruiksartikelen en hulpmiddelen voor de golfsport.
  • Ze kunnen informatie krijgen over de mogelijkheden binnen diverse verenigingen en stichtingen.

Wij, als organisatie, willen al deze mensen met een beperking gratis toegang geven tot de beurs. Er wordt i.s.m. de stichting Golf voor Gehandicapten een uitgebreidde campagne opgezet om dit te communiceren aan deze doelgroep.

Om dit plein mogelijk te maken zijn wij op zoek naar partners en vrienden van dit bijzondere initiatief. Er zijn diverse mogelijkheden om dit plein te steunen. U kunt vriend of partner worden van het plein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anoeska Hagenstein 06-39699110 of Femke Willems 06-52498568. U kunt ook een email sturen naar

Hieronder kunt u een video bekijken met onder meer Pieter Roodenburgh. Hij komt zelf ook een demonstratie geven op het Alles over Golf & Lifestyle Event in 2012.

_______________________________________________________________

Win een echte Diamant

Ook in 2012 krijgen bezoekers de kans om, bij winst in de Diamond Putt wedstrijd, met een echte diamant naar huis te gaan. Vorig jaar waren er uiteindelijk 18 finalisten bij de Diamond Putt. In de finale sloeg winnaar Laurens Hanckman van Golf Parc Almkreek wederom een Hole in One. In totaal werd met de Diamond Putt wedstrijd € 1.550 opgehaald voor het goede doel Pink Ribbon. Deze Diamond Putt wordt mede mogelijk gemaakt door Bol en de Bruijn Edelsmeden http://www.bolendebruijn.nl/

 

_______________________________________________________________

David Edwards komt weer naar het Alles Over Golf en Lifestyle Event

Davids Edwards – Trickshow Artiest – was in 2011 op het Alles Over Golf en Lifestyle Event een van de trekpleisters. Het was een groot succes, wat Edwards allemaal met een golfbal kan doen is ongelofelijk.

David Edwards geeft trickshows, hij doet allerlei gekke en zeer vermakelijke dingen met een golfclub en golfbal. Zo doet hij Ian Poulter na, slaat met een club met als shaft een tuinslag en kan ballen uit de lucht slaan.

Het doet dus ook ons een groot plezier dat hij weer naar Nederland komt om op de beurs weer zijn shows te geven.

_______________________________________________________________
Vrijwilligers gezocht!
In de aanloop naar de tweede editie van het Alles over Golf en Lifestyle Event zijn wij op zoek naar een enthousiaste groep vrijwilligers die ons tijdens het event willen bijstaan bij alle lopende zaken.

Een groot evenement kan niet zonder vrijwilligers! De aanloop naar het evenement en de beursdagen zelf staan bol van de activiteiten en er zijn vele hand- en spandiensten die verricht moeten worden. Uiteraard word je tijdens de dagen dat je je als vrijwilliger inzet goed verzorgd.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij zo’n groot en sjiek evenement, aarzel dan niet en neem contact op met Anoeska Hagenstein mail – – of telefonisch – 06-39699110.

_______________________________________________________________

 Wordt een betere putter op het Alles over Golf & Lifestyle Event 2012
Gedurende het evenement zullen doorlopend putt analyses worden uitgevoerd door de specialisten van Yes!Golf in samenwerking met de Rob Mouwen Putt Academy.

Wordt u net zo goed als Joost Luiten en andere European Tour spelers?
Als bezoeker van het evenement kunt u uw putting stroke laten analyseren aan de hand van dezelfde apparatuur die ook op de Europese tour door de specialisten van Yes!Golf wordt gebruikt.

Zie, proef en beleef het mooiste en nieuwste materiaal
Naast uw puttingtechniek is het materiaal ook zeer belangrijk. Gedurende het evenement kunt u het hele assortiment nieuwe Yes! Putters en Ogio, Skymax en Adams Golf producten bekijken, uitproberen, kopen en winnen. (25-08-2011)