BDA Haarlemmermeerse

Best Dressed Awards op Haarlemmermeersche

Golf Weekly’s moderedacteur Auke Hempenius heeft dit jaar in aanloop naar de Golf Fashion Week verschillende Best Dressed Awards georganiseerd. De laatste BDA van 2011 werd gehouden op de Haarlemmermeersche. 

De ruim tachtig deelnemers van een golftoernooi op de Haarlemmermeersche, georganiseerd door de Lions Club De Oude Duinen, waren aangenaam verrast dat de modepolitie aanwezig was om hun outfits in de baan te jureren. 

Een spannende strijd op modegebied leverde de volgende winnaars op: Petra Scholtes (in een hippe zwarte outfit met G-Star Raw-broek en riem) en Ron Metselaars (met een navy-blue outfit met geruite broek).

Het prijzenpakket voor dames bestond uit een volledige 5-delige outfit van LIJA, schoenen van Adidas, een Ogio-golftas en een riem van Druh Belts. Het prijzenpakket voor heren bestond uit een Calvin Klein-polo, ProQuip- regenpak, True Links-schoenen, een Ogio-golftas, een riem van Druh Belts, een cadeaubon van English Hatter en Maxfli-golfballen. 

Op de foto’s de trotse winnaars met alle gesponsorde golfmodeproducten. Het toernooi en een veiling brachten 51.000 euro op. Dat bedrag wordt ter beschikking gesteld aan Net4Kids in Tanzania, waar weeskinderen een thuis vinden in jeugddorpen.

Mijn dank aan organisatoren Jan van Vliet en John Vink voor een fantastische dag en ik zie de winnaars graag op 5 maart 2012 tijdens de Golf Fashion Week Invitational in Den Bosch.