Best Dressed Player KLM Open

De winnaar van de Best Dressed Player KLM Open is geworden: Dylan Boshart

 

Best Dressed Player Award KLM Open

  Fashion & Style 
GOLF Weekly houdt in de week van het KLM Open een ‘best dressed award-verkiezing’: welke speler die het weekend haalt is het best gekleed? Iedereen kan in het weekend van het toernooi stemmen op de speler die volgens jou het best gekleed is. De uitslag van deze stemming onder lezers maken we achteraf bekend.Volg Twitter, Facebook voor updates en tussenstanden. Stemmen kan via Twitter of je kan je stem sturen naar , GOLF Weekly’s moderedacteur. Stemmen kan tot uiterlijk maandag 12 september 12:00 uur. 

Wordt de door jou gekozen speler speler ook door Auke Hempenius gekozen als Best Dressed Player van het KLM Open, dan ding je mee naar een plek in de GFW Invitational in Brabant. In deze 9-holes wedstrijd die begin 2012 wordt gespeeld, wordt de helft van je resultaat bepaald door je netto golfscore is en de andere helft door een waardering voor je modieuze golfoutfit … De jury zal bestaan uit drie mode-experts. Wie wordt als beste geklede golfer en golfster van Nederland gekozen? 

De uitslag van de KLM Open Best Dressed Award wordt volgende week bekendgemaakt in GOLF Weekly en in de Fashion & Style-rubriek op deze website (elke woensdag).

De winnaar ontvangt tevens 2 x VIP-tickets ter waarde van 100 euro elk voor de VIP Golf Fashion Extravaganza op vrijdag 9 maart om 20:00 uur.
De tweede prijs is twee VIP-tickets en de derde prijs is twee toegangskaarten voor de Alles over Golf en Lifestyle beurs van 9 t/m 11 maart in de Brabanthallen.